Skriv och Vandra 2020
På grund av .....ja ni vet vad......blir det lite ändringar.

Då det för alla är svårt att göra planer för de närmaste månaderna har vi beslutat att endast köra kursen under augusti (v 34). Vi erbjuder er att anmäla er utan anmälningsavgift och med möjlighet att boka av fram till 30 dagar före kursstart. Dessutom har vi med vår samarbetspartner hemtillbengt.se (se länk nedan) bakat in allt det han erbjuder i priset. Om du inte har behov av boende kontakta Ingalill 0706-115025.

För dig som längtar efter en kreativ vecka där ditt skrivande får en skjuts. Samtidigt som kroppen får röra på sig längs den natursköna Soteleden i Bohuslän. Under vår skrivarkurs kommer vi använda vandring, samtal och naturupplevelser som inspiration till det kreativa skrivandet.

Varje dag har vi skrivövningar tillsammans med författaren Karin Smirnoff (Jag for ner till bror). På ett typiskt smirnoffvis leker vi med språkets olika möjligheter. Botaniserar i olika genre genom kortare och längre skrivuppgifter. Kursen passar både dig som redan skrivit en del och för dig som precis börjat upptäcka skrivandets möjligheter
Varje dag vandrar vi med guidning av psykologen Ingalill Ferm som känner lederna runt Sotenäs väl. Vandringarna utgår från ”Hem till Bengt” på Örn och kommer till stor del gå längs Soteleden som sträcker sig över hedar, längs havet, på öar och i skogen. Naturen är kuperad och går genom Sotenäs där stenhuggeriet satt sin unika prägel på landskapet. Längden på dagsturerna varierar mellan 1,5 till 5h med gott om tid för att skriva, samtala, äta och njuta.
Vissa dagar är skriva och vandra samma sak.
Andra dagar kör vi rena skrivpass i Todderöds gamla skola. Ann Bengtsson ser till att vi äter lunch, fikar och mår bra.

För de som vill på kvällstid så kommer det vara möjligt att göra gemensamma utflykter med båt och bil till närliggande besöksvärda platser som bland andra Hållö, stenskulpturparken Udden och Smögen. Detta sker då genom vår samarbetspartner Bengt Låstbom. Hos honom kommer vi även att äta våra middagar och mötas. För dig som önskar boka in boende hos Bengt kontakta honom direkt (se här) dessa veckor. Nu ingår i kursavgiften del i ett dubbelrum och frukost, afternoon-tea, badtunna med utsikt och härlig atmosfär.

Vi kommer anstränga oss för att skapa en vecka för dig fylld av nya upplevelser, intressanta möten, god stämning och en välvilja att se varandras önskan att utvecklas.
En vecka som kan skapa minnen och nya erfarenhete

Har du frågor är du välkommen att ringa 0706 -11 50 25 så ska Ingalill vara behjälplig.

PRIS: 8.500 inkl. moms

I PRISET INGÅR:

  • Skrivkurs både i klassrum och under vandring
  • Vandring med erfaren guidning
  • Två middagar
  • Lunch och fika alla kursdagar
  • Transporter med bil och båt
  • Eventuellt kursmaterial
  • Boende i dubbelrum med frukost.
  • Tillgång till afternoontea och badtunna m utsikt.

KURSFAKTA:

v 34; 16/8 till 21/8.
Kursen ges under söndag eftermiddag till fredag eftermiddag.
Gruppen är begränsad.

Boende: för dig som önskar boende bokas detta direkt hos ”Hem till Bengt” på Örn www.hemtillbengt.se. 

Karin Smirnoff